Terma & Kushte

  • Oferte e limituar

Pershkrimi

 

   Super oferte e limituar !!!

   Fitness Fari ofron oferten me te mire per ju !

   -Ambjent me te vecante ne Tirane dhe nje nga instruktoret e cross-fit me te mire per momentin ne Shqiperi.

   -Ne sezonin veror ku stervitja behet akoma me e veshtire per shkak te temperaturave te larta, Fitness Fari ofron ambjent ne            tarrace per te zhvilluar cross fit ne ajer te paster prane liqenit.

   -Klasat: Cross Fit & Fitness

   -Paguaj 6 muaj dhe ne ju dhurojme 6 muaj te tjere !

   -Nga e Hene deri diten e Shtune, ora 9.00- 22.00 

    NXITONI !!!

    OFERTE E LIMITUAR

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fitness Fari

Cross Fit me trajnere te certifikuar

26,000 Lekë

40,000

Vlera

35 %

Zbritje

14,000

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
1 kupona të shitur