0
50%

3000.00 Lekë
6000.00

Termus makine nga 6000 Leke, ne vetem 3000 leke

0
25%

2990.00 Lekë
3990.00

Mbulese makine qe e mbrom ate ne diten e nxehta me diell Gjithashtu Kunder pluhurave, kunder ujit dhe gervishtjeve