Terma & Kushte

  • Pacientet duhet te kontaktojne paraprakisht me kliniken per lenien e orareve

Pershkrimi

Karçini Dent eshte nje klinike dentare e cila ofron te gjitha sherbimet stomatologjike me nje staf te kualifikuar dhe sherbim cilesor. Zbardhimi i nje dhembi devital eshte nje nga sherbimet e shumta qe ajo kryen.

Zbardhja e dhembit devital ose sic quhet ndryshe zbardhja interne e dhembit kryhet per te gjithe ata dhembe qe kane ndryshuar ngjyre (te nxire) si pasoje  e humbjes se vitalitetit apo nervit nga trajtimi endodontik i kanalit. 

Kjo procedure kryhet ne disa hapa te cilat duhen te ndiqen ne menyre te njepasnjeshme.

Klinika Karçini Dent kete radhe vjen me nje oferte ne te cilen krahas zbardhjes se dhembit devital perfshihet edhe nje seance fluorizimi ne vleren 2000 leke por te cilen e perfitoni falas.

Per ju qe dhembi i nxire eshte kthyer ne nje mankth te vertete, nxitoni dhe mos e humbisni kete oferte fantastike.

Sigurojme nje sherbim cilesor dhe rezultate te shkelqyera per nje buzeqeshje te bukur dhe pa komplekse!

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Zbardhimi i Dhembit Devital + Seance Fluorizimi

Zbardhimi i nje dhembi devital + perfitoni nje seance fluorizimi falas

5,000 Lekë

7,000

Vlera

29 %

Zbritje

2,000

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur