Terma & Kushte

  • Per nje person te vetem

Pershkrimi

Nese deshironi nje ambient ndryshe, unik me nje staf te kualifikuar dhe gati per te sherbyer ne cdo moment, pas nje dite te lodhshme pune apo nese thjesht deshironi ca minuta relaksi dhe qetesie Diplomat SPA eshte zgjidhja ideale.

Ofron per ju kete Pakete Relaksi per nje person e cila perfshin:

  • Masazh 60 minuta
  • Sauna
  • Steam Room
  • Minibar

Sigurohet ruajtja e privatesise dhe ne momentin e marrjes se sherbimit nuk ka persona te tjere.

Parking i garantuar.

 

 

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pakete Relaksi Per Nje Person

Pakete relaksi e cila perfshin masazh, sauna, steam room, minibar

3,000 Lekë

5,000

Vlera

40 %

Zbritje

2,000

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
27 kupona të shitur