Terma & Kushte

  • Kupon i vlefshem vetem per femra!

Pershkrimi

Masazhi me gurë të nxehtë është një variacion i mbështetur mbi terapinë klasike të masazhit. Eshte nje procedure qe konsiston ne vendosjen e gurëve të sheshtë të nxehtë si mjet masazhi në zona të caktuara të trupit tuaj.

Ngrohtësia që përçojnë këta gurë relakson muskujt e trupit duke krijuar ne kete menyre ndjesine e clodhjes. Gjithashtu përmirëson qarkullimin dhe zbut sistemin nervor. Terapia me gurë të nxehtë shkrin tensionin, lehtëson ngurtësimin e muskujve, rrit qarkullimin dhe metabolizmin.

Ky masazh zgjat per 45 minuta.

Sigurojme qe do te ndiheni te lehtesuar nga: 

-Dhimbje të kurrizit, të mesit apo shpatullave
-Stresi, ankthi dhe tensioni
-Pagjumësia
-Depresioni

Nxitoni te beni rezervimin. Kushtojini rendesine dhe relaksin e duhur vetes suaj!

 

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Masazh Kurativ Me Gure Te Nxehte

Masazh Kurativ Me Gure Te Nxehte per 45 minuta

2,500 Lekë

3,500

Vlera

29 %

Zbritje

1,000

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur