Terma & Kushte

  • Vetem per femijet

Pershkrimi

Klinika Italiane San Antonio e themeluar ne vitin 2010 me synimin e qarte te krijimit te qendrave te ekselences ne Shqiperi ne fushat e Okulistikes, Fertilizimit In Vitro dhe Ortopedise sot ofron sherbime ne 12 specialitete te ndryshme.

Nje nga sherbimet qe kjo klinike ofron eshte edhe sherbimi i Pediatrise.

Pediatria eshet e fokusuar ne shendetin fizik, emocional,dhe social te femijes qe nga lindja deri ne adoleshence. Fokusi kryesor eshte ne kujdesin shendetesor parandalues, diagnostifikimin ne kohe dhe trajtimin e duhur duke shmangur cdo rrezik ne te ardhmen per femijen tuaj.

Duke qene se eshte mosha me delikate kerkohet edhe nje kujdes me i madh. Humanizmi, profesionalizmi, ndenjat e larta te pergjegjesise, stafi i specializuar dhe perdorimi i nje teknologjie moderne eshte ajo cfare ju do te gjeni ne kete klinike.

Vjen me nje oferte per ju qe nuk duhet humbur.

Check up komplet per femije i cili perfshin:

  • Vizite Pediatri
  • Gjak komplet
  • Urine Komplet
  • Fece parazit
  • Kontoll ORL pediatrik

Te gjitha keto per vetem 1500 leke.

Beni kontrollin e hershem te femijeve tuaj per te parandaluar cdo situate te pakendshme ne te ardhmen.

I gjithe stafi do kujdeset qe t'ju siguroje nje eksperience sa me te kendshme per ju dhe femijen tuaj.

 

 

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Check Up Pediatrik

Nje kontroll i plote check up per femijet per vetem 1500 leke

1,500 Lekë

1,800

Vlera

17 %

Zbritje

300

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur