Terma & Kushte

  • Duhet te rezervoni per nje takim

Pershkrimi

Nese veshet e medhenj kane qene gjithnje problem per ju apo keni shqetesime te tjera ne lidhje me pamjen tuaj te jashtme ne lidhje me veshet otoplastika eshte nje zgjidhje qe duhet ta konsideroni.

Otoplastika eshte nje nderhyrje kirurgjikale nepermjet se ciles arrihet korrigjimi i vesheve te medhenj apo korrigjimi i deformimit qe mund te kete kerci i veshit duke u dhene nje forme qe shkon afer normales dhe ne pershtatje te plote me formen e fytyres. 

Nder opercionet estetike me te shpshta qe kryhen otoplastika eshte nje prej tyre.

Ne kliniken italiane San Antonio eshte ngritur qendra e Mjeksise Estetike me nje staf profesional dhe te perkushtuar me gjithe gamen e aparaturave te nevojshme dhe teknologjise te fundit ne klinike kryhen te gjitha nderhyrjet kirurgjikale duke ofruar te gjitha lehtesirat e mundshme per pacientin.

Oferta per kirurgjine estetike te veshit kushton 1200 euro.

Ne keshillojme qe me perpara te behet nje konsulte me mjekun mbi shqetesimet dhe detajet paraprake e cila ne kete rast eshte falas.

I gjithe stafi do te kujdeset qe te merrni nje sherbim cilesor dhe ju sigurojme qe te gjithe pacientet kane dale me rezultate te shkelqyeshme.

Nese jeni lodhur nga komplekset dhe deshironi veshe te bukur ne pershtatjeje me formen e fytyres sic i keni enderruar gjithmone Klinika Italiane San Antonio po ju pret!

 

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kirurgji Estetike e Veshit

Kirurgji estetike e veshit per vetem 1200 euro + konsulta falas

1,200 Euro

1,420

Vlera

15 %

Zbritje

220

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur