Terma & Kushte

  • Duhet te rezervoni per nje takim

Pershkrimi

Ne kirurgjine plastike ne nje nga nderhyrjet me te shpeshta qe femra vendosni te bejne eshte edhe zmadhimi i gjoksit si nje karakteristike fizike shume e rendesishme e trupit te tyre.

Breast augmentation ose ndryshe Implantet e gjirit eshte nje proteze e perdorur per te ndryshuar madhesine, formen dhe konturin e gjirit te nje gruaje.

Ne Kliniken Italiane San Antonio kete nderhyrje mund ta kryeni per vetem 3000 euro. 

Fale stafit profesional dhe te perkushtuar ne maksimium ndaj pacientit me aparaturat dhe metodat teknologjike me te fundit ju sigurojme qe do keni rezultate sa me afer natyrales.

Lloji i implaniti te perdorur per proceduren e zmadhimit te gjoksit do te varet nga qellimet tuaja estetike dhe sigurisht nga rekomandimi qe do ju bejne mjeket perkates. Natyrisht qe implaniti me i perdorur eshte ai i silikonit pasi jep nje dukje dhe ndjesi kaq afer natyrales.

Per me shume informacione dhe detaje mbi procedurat apo cfardolloj keshille ju sygjerojme nje konsulte falas nga ana e mjekeve specialiste.

Nese nuk jeni te kenaqur nga permast dhe format e gjoksit tuaj Klinika Italiane San Antonio ju pret te beni endrren tuaj realitet!

 

 

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Breast augmentation

Breast augmentation per vetem 3000 euro + konsulte falas

3,000 Euro

3,550

Vlera

15 %

Zbritje

550

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur