Terma & Kushte

  • Duhet te rezervoni per nje takim

Pershkrimi

Topografia e kompjuterizuar e syrit ose Skaneri i Syrit eshte nje ekzaminim diagnoztik jo invaziv, shume i rendesishem qe mundeson skanime te retines. Ky ekzaminim ben te mundur diagnostifikimin dhe ndjekjen ne kohe te shume patologjive te retines dhe te nervit optik duke analizuar te gjitha shtresat e retines dhe ne vecanti Makulen - pjesen qendrore te saj.

Mund te kryhet ne cdo momement prane Klinikes Italiane San Antoni me skanerat me te mire te markes Zeiss.

Skaneri i syrit kushton vetem 7000 leke.

Ofrohet nje sherbim cilesor dhe profesional nga ana e stafit.

 

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skaner I Syrit

Skaner i plote i syrit per vetem 3000 leke

7,000 Lekë

8,000

Vlera

13 %

Zbritje

1,000

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
1 kupona të shitur