Terma & Kushte

  • Duhet te rezervoni per nje takim

Pershkrimi

Klinika Italiane San Antoni e themeluar qe ne vitin 2010 tashme me vite eksperience ne fushen e Okulistikes ofron sherbime te ndryshme per pacientet e saj. Humanizmi, ndjenja e pergjegjesise, stafi i kulaifikuar, aparaturat moderne dhe teknologjia me e fundit eshte ajo cka ju do te gjeni ne kete klinike.

Vjen me nje oferte fantastike per te gjithe ju qe mund te keni shqetesime apo probleme me shendetin e syve.

Deri ne 15 tetor kjo klinike ofron vizita falas per cdo patologji te mundshme.

Do jeni nen kujdesin e mjekeve me  profesioniste te cilet do sigurojne nje eksperience te kendshem gjate vizites suaj.

Klinika Italiane San Antoni po ju pret!

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vizite Okulistike

Vizite okulistike falas per cdo patologji

0 Lekë

2,000

Vlera

100 %

Zbritje

2,000

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
28 kupona të shitur