Terma & Kushte

  • Duhet te rezervoni per nje takim

Pershkrimi

Retina eshte nje ind i lehte, sensitiv nervor qe vijezon pjesen e brendshme te syrit. Ajo dergon mesazhe pamore ne tru pergjate nervit optik. Duke qene nje ind kaq sensitiv mund te demtohet lehte dhe nej prej tyre eshte edhe shkeputja e retines.

Nje nga format e kesaj shkeputje eshte edhe rrjedha e lengut nen retine qe shkakton ndarje dhe mund te vije si rrjedhoje e nje ose me shume shkaqeve duke perfshire rrjedhjen e eneve te gjakut. Nje nder menyrat per parandalimin e rrjedhjes se gjakut ne retine eshte permes injeksionit avastine. Pra ajo bllokon rritjen e eneve te gjakut anormale ne pjesen e syrit.

Klinika Italiane san Antonio e ofron kete sherbim per vetem 21,000 leke.

Me nje staf te perkushtur dhe mjetet me moderne ju sigurojme qe do kaloni nje eksperience te kendshme ne ambientet e kesaj klinike.

Per me shume informacione dhe detaje ju rekomandojme nje konsulte me mjeket perkates profesioniste te fushes.

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Injeksion avastine

Injeksion avastine per vetem 21000 leke

21,000 Lekë

24,000

Vlera

13 %

Zbritje

3,000

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur