Terma & Kushte

  • Duhet te kontaktoni per tu regjistruar. Vetem per femijet

Pershkrimi

Kercimi eshte nje forme arti dhe ne te njeten kohe nje nga menyrat me argetuese per te shprehur ndjesi dhe emocione. Per disa mund te jete thjesht hobi ndersa per te tjere edhe nje menyre shume e mire per te mbajtur trupin ne forme.

Nikos Dance Academy eshte nje studio kercimi per te gjitha disiplinat. Per te gjithe ju qe e keni pasion kercimin dhe doni te mesoni disiplina te reja, per ju qe nuk dini te kerceni apo thjesht per ju qe doni te zbaviteni profesionistet e Nikos Dance do jene aty per ju!

Ofron kurse kercimi per te gjithe femijet qe duan te mesojne disiplina te ndryshme te te kercyerit.

Kohezgjatja: 3 here ne jave per vetem 3500 leke ne muaj.

Per te gjithe ju qe doni qe femijet tuaj te mos e shpenzojne kohen kot, te argetohen por edhe te mesojne njekohesisht, Nikos Dance Academy eshte zgjidhja ideale!

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kurse Kercimi Per Femije

Kurse kercimi per femije 3 here ne jave per 3500 leke ne muaj

3,500 Lekë

3,600

Vlera

3 %

Zbritje

100

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur