Terma & Kushte

  • Duhet te kontaktoni per tu regjistruar. Vetem per personat e moshes 18-65 vjec

Pershkrimi

Kercimi eshte nje forme arti dhe ne te njeten kohe nje nga menyrat me argetuese per te shprehur ndjesi dhe emocione. Per disa mund te jete thjesht hobi ndersa per te tjere edhe nje menyre shume e mire per te mbajtur trupin ne forme.

Nikos Dance Academy eshte nje studio kercimi per te gjitha disiplinat. Per te gjithe ju qe e keni pasion kercimin dhe doni te mesoni disiplina te reja, per ju qe nuk dini te kerceni apo thjesht per ju qe doni te zbaviteni profesionistet e Nikos Dance do jene aty per ju!

Ofron nje pakete fantastike kercimi e cila perfshin Zumba Fitness + Latin Dance per te gjithe te rriturit nga mosha: 18-65 vjec.

Kohezgjatja: 5 here ne jave per vetem 5000 leke ne muaj.

Zumba Fitness eshte menyra me e mire per te mbajtur trupin ne forme ne menyren me argetuese thjesht duke kombinuar ca levizje kercimi. Ndersa Kercimet Latine jane nder me te bukurat dhe argetueset duke permendur ketu samba, cha cha cha, rumba e shume te tjera.

Per te gjithe ju qe doni te kaloni kohe duke kercyer, ne shoqeri shume te mire dhe njekohesiht duke djegur ca kalori Nikos Dance eshte zgjidhja ideale!

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pakete Kercimi

Pakete kercimi e cila perfshin Zumba Fitnes + Latin Dance nga 6500 leke vetem 5000 leke

5,000 Lekë

6,500

Vlera

23 %

Zbritje

1,500

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur