Terma & Kushte

  • Kupon i vlefshem vetem per femra

Pershkrimi

Syte jane pjesa pare qe bie ne sy kur dikush ju takon ndaj eshte e rendesishme te lini nje pershtypje te paharruar!

Qerpiket e gjate jane adhurim i cdokujt! Ato i japin nje ndryshim total pamjes tuaj.

Classic Arta Sallon ofron vendosje qerpikesh 3D, 4D, 5D 

Garantojme korrektesi dhe rezultate te shkeqyera.

Per nje shikim super terheqes!

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vendosje Qerpikesh

Vendosje Qerpikesh 3D, 4D, 5D

4,000 Lekë

7,000

Vlera

43 %

Zbritje

3,000

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur