Terma & Kushte

  • Kupon i vlefshem vetem per femra

Pershkrimi

Nje lekure e paster dhe pa qime eshte nje nder problemet me te shpeshta te femrave. Depilimi është mënyra më e përhapur kur bëhet fjalë për largimin e qimeve të padëshiruara nga trupi. Më e mira te depilimi është se qimet largohen nga rrënja dhe lëkura mbetet e butë dhe e lëmuar 2-6 javët e ardhshme.

Salloni i bukurise Elios vjen me nje oferte fantastike. Depilim total i trupit i cili perfshin:

-Depilim Krahe

-Depilim Sqetulle

-Depilim i Kembeve

-Depilim Bikini

Me nje cmim fantastik nga 3000 leke vetem 2000 leke.

Nje oferte e tille nuk duhet humbur ndaj rezervo sa me pare takimin tend dhe kujdesuni per bukurine tuaj duke u besuar duarve te profesionisteve!

 

 

 

Post a Comment

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Depilim Total Trupi

Depilim total i trupit nga 3000 leke vetem 2000 leke

2,000 Lekë

3,000

Vlera

33 %

Zbritje

1,000

Kursimi

Nxitoni! Oferta Skadon për:

d.
h.
m.
s.
0 kupona të shitur