0
29%

2500.00 Lekë
3500.00

Masazh Kurativ Me Gure Te Nxehte per 45 minuta

0
13%

21000.00 Lekë
24000.00

Injeksion avastine per vetem 21000 leke

0
13%

7000.00 Lekë
8000.00

Lavazh I Rrugeve Lakrimale te syrit per vetem 7000 leke

0
13%

28000.00 Lekë
32000.00

Trajtim Me Laser Yag per vetem 28000 leke

0
100%

0.00 Lekë
2000.00

Vizite okulistike falas per cdo patologji

0
14%

3000.00 Lekë
3500.00

Eko e syrit per vetem 3000 leke

0
13%

7000.00 Lekë
8000.00

Skaner i plote i syrit per vetem 3000 leke

0
14%

50.00 Euro
58.00

Topografi e syrit per vetem 50 euro

0
13%

28000.00 Lekë
32000.00

Trajtimi i Pterigion

0
13%

28000.00 Lekë
32000.00

Trajtim Me Laser Argon per problemet e syrit per vetem 28.000 leke

0
17%

1200.00 Euro
1450.00

Korrigjim i numrit (heqje definitive e syzeve) 950 euro nga 1200 euro

0
15%

220.00 Euro
260.00

Heqje nishanesh + Biopsi per vetem 220 euro + konsulte falas

0
17%

1500.00 Lekë
1800.00

Nje kontroll i plote check up per femijet per vetem 1500 leke

0
33%

10000.00 Lekë
15000.00

Pakete relaksi per dy persona e cila perfshin: sauna, masazh, jacuzzi, minibar

0
25%

9000.00 Lekë
12000.00

Pakete relaxi per dy persona e cila perfshin steam room, scrub trupi, jacuzzi, minibar

0
40%

3000.00 Lekë
5000.00

Pakete relaksi e cila perfshin masazh, sauna, steam room, minibar

0
0%

1600.00 Lekë
1600.00

Vetëm 1 herë për person, të cilet nuk janë abonentë në Body Code dhe nuk kanë kryer me parë seancë testimi.